USB Disk SE - File Manager iPhone için

(21)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

iPhone'unuzu bir dosya depolama cihazına dönüştürün

USB Disk uygulamasıyla, iPhone veya iPod touch'ınızı her tür dosya için taşınabilir depolama alanı gibi kullanabilirsiniz. Dosyaları uygulama içinde depolayın, düzenleyin ve görüntüleyin ve iTunes aracılığıyla ekleyin.

Dosyaları kolayca depolayamamak iPhone'larla ilgili erken bir şikayetti, ancak şimdi bu değişti ve her şeyi başka bir cihaza aktarabilirsiniz. iPhone'unuz iTunes'daki Dosya Paylaşım alanını kullanarak. USB Disk, klasörler oluşturmanıza, dosyaları taşımanıza ve hatta görüntülemenize izin veren temiz, küçük bir dosya yöneticisidir. Hesap tablolarını, Word dosyalarını, video ve sesi ve daha fazlasını sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

USB Disk, aksi takdirde net olmayacak olan arayüzü öğrenmek için ihtiyacınız olan bir hoş geldiniz belgesiyle birlikte gelir. Ancak, nasıl olduğunu öğrendikten sonra kullanımı gerçekten kolaydır. Dosyaları iTunes'a sürüklediğinizde USB Disk'te görünürler.

Bir panoya kopyalamak için dosyaya dokunabilir, ardından orijinali silerek başka bir klasöre yapıştırabilirsiniz. Bu, iPhone'daki dosyaları sürükleyip bırakmak kadar temiz değil, ancak sınırlı ekran alanı göz önüne alındığında, USB Disk aslında oldukça iyi bir çözüm.

USB Disk harika bir küçük araçtır. iPhone, iPad veya iPod Touch'ınızda dosya depolamak için. Kontrolleri öğrendikten sonra, gerçekten basit ve iyi tasarlanmış bir yardımcı program haline gelir.

AVANTAJLAR

• iOS için dosya yöneticisi!
  • Dosyalar uygulama içinde görüntülenebilir

DEZAVANTAJLAR

• Arayüz ilk başta kafa karıştırıcı
  • Wifi dosyası hareket etmiyor

Program diğer dillerde mevcuttur

USB Disk SE - File Manager iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.11.0
  • 3.1

(21)
  • Güvenlik Durumu

USB Disk SE - File Manager hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer USB Disk SE - File Manager denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.